Karisholmsvej 22

Nok et af Anholts dejligste sommerhuse. Her kan du være helt alene i verden og alligevel tæt på alting. Du kan høre bølgeslaget på Vesterstrand, mens du nyder panoramaudsigt fra den bakketop, hvor skolelærer Boisen planlagde og byggede et sommerhus i midten af 1970’erne.

karisholmsvej22-east
Udsigt mod øst

 

Huset er til salg hos John Frandsen på dette link:

Huset er et 94 m2 A-hus i træ i tre etager. Det har kun været i handel en gang tidligere, og det har sin årsag. Siden vores køb i 2008 har vi lavet en arealtilførsel, så huset i dag ligger på 6.326 m2 naturgrund. Herfra kan du følge Anholt Uniteds kampe eller se ud til stilheden på Sønderbjerg eller mod solnedgangen i strandklitterne. Mod nord er omkring halvdelen af ejendommen skov, dvs. der er masser af træ til rådighed.

Beskrivelse:
Huset er sortmalet og har betonstensfundament. Der er op til 12 sengepladser, men hertil kommer, at man sagtens kan sætte telte op på grunden. Indenfor er huset hyggeligt indrettet i hvidmalet træ og sorte bjælker. Langt størstedelen af inventaret, f.eks. mikrobølgeovn og cykler, følger med i købet

karisholmsvej22-sydvest
Udsigt mod sydvest

Indendørs
Man kommer ind i en lille entre, hvorfra der er døre til to køjeværelser (hver med to senge), samt til badeværelset med nyere sanitet, guldvarme, brus og et lille tilstødende opbevaringsrum med vaskemaskine og vandvarmer.

Karisholmsvej 22, Anholt har besøg af storken

Fra entreen fortsætter man ind i stue, spiseplads og køkken ud i et. Stuen er husets hjerte, hvor det første, man bemærker, er den mest spektakulære udsigt og terrasse ud mod et fredet område. På bakkeplateauet trives rådyr, harer og fasaner, og i luften kan man se sjældne ørne, kærhøge, glenter, piroler mm. Det er hændt, at en stork er landet på skorstenen (Se billedet der blev taget i 2014. NB: Der blev ikke leveret børn ved den lejlighed…)

Også efterår, vinter og forår er huset superhyggeligt. Det har i de senere år været helårsbeboet, hvilket i sig selv er en fantastisk oplevelse, så længe vinteren ikke er alt for hård. Der er 12 cm isolering bag de fleste flader, dvs. på kølige dage hygger man sig med den lune Morsø-brændeovn og om nødvendigt elvarmen. I badeværelset er der gulvvarme.

Fra stuen går der en trappe op til overetagen, hvor man finder opbevaringsplads og to soverum med udsigt i hver sin retning. I kælderetagen, som tilgås udefra, finder man et stort praktisk rum til opbevaring af cykler og havemøbler, samt et mindre rum med nyt vindue og dør, der er helt genialt til gæster eller teenagere.

Fakta:

Grund: 6.326 m2
Byggeår: 1975
Pris: 1.990.000 kr.
NB: Hvis du vil se huset, skal du kontakte ejendomsmægler John Frandsen, f.eks. via følgende link:
Du er velkommen til at skrive til ejerne, Lise og Erik, på karisholmsvej22@gmail.com.
Kontoen bliver tjekket jævnligt, men ikke hver dag.

Gem

Gem