Algot fra havet

Ægte fiskermiljø på Anholt havn

På Danmarks smukkeste ø Anholt, ligger spisestedet Algot fra havet og Ishuset Anholt. Med hyggelige terrasser og en placering helt ud til kajkanten, og med den herligste udsigt udover havnen, finder I her en atmosfære og et miljø, der er helt unikt.

Rammerne omkring Algot fra havets aktiviteter afspejler et ægte fiskermiljø på den gamle havn, med Anholts gamle molefyr solidt placeret på grunden som et naturligt omdrejningspunkt. Hos Algot fra havet er der hyggeligt at være, og det hele emmer af god tid, ro og hygge. Velkommen!

Familierestaurant

wifi-free

Her serverer vi både kvalitetsbevidste hovedretter samt spændende lette retter til voksne og børn, gode vine, 12 forskellige slags fadøl, safter og sodavand. På plænen foran restauranten kan du frit benytte petanque-banerne. Her afholdes blandt andet de årlige Anholt mesterskaber. Om aftenen et hyggeligt tilholdssted, hvor guitaren gerne kommer frem til aftenhygge, omkring det gamle molefyr i skæret fra faklerne.

Hver Fredag byder Algot fra havet på den populære Fiske & skaldyrs buffet. Her er at finde et kæmpe udvalg af algot fra havet og alverdens salatter, spareribs, stege m.m. Her er også taget hensyn til børn og voksne som ikke spiser fisk. Alt serveres og præsenteres i kæmpe sydekar.

Den store terrasse mellem restauranten og Ishuset Anholt er placeret i læ for vinden og med udsigt direkte til vandet, bådene, livet på havnen. Her varetager vi også større selskaber som blandt andet, Runde fødselsdage, børnefødselsdage, bryllupsgæster, politiske sommerfester, tyrolerfest og diverse lokale firmaarrangementer.

Menukort 

Kolde retter, varme retter og frokost – klik for at se stort billede.

Gem