Anholt Kro

Anholt Kro er åben hver dag det meste af året.

Kroen drives på traditionel vis og åbner hver dag kl. 08.00, hvor vi tilbyder en stor morgenbuffet.

Krostue, café og terrasse er rammen for dagens gang på kroen, hvor man også kan tjekke mailen i net-cafeen.

Køkkenet er traditionelt dansk med madlavning fra bunden og fisk og skaldyr fra havet omkring øen, på trods af sin enkelthed berømmet både af sommergæster og anholtere.

Rimelige priser med dagens ret til kr. 120,- hver dag.

Værelser på Anholt Kro – se mere her

 

MENU 23/6 – 8/8  2016

Mandag: Lasagne med salat & brød  eller hakkebøf med bløde løg


Tirsdag: Kulmule dampet i vinsovs


Onsdag: Stegt flæsk med persillesovs.


Torsdag: Grill med kalv, ribbenssteg, kylling, lam, 2 slags pølser, stor salat og tilbehørsbuffet.

Ad libitum grill kr. 160,- / børn u. 12 år kr. 100,-


Fredag: Kalveculotte med bearnaise.


Lørdag: Grill med kalv, ribbenssteg, kylling, lam, 2 slags pølser, stor salat og tilbehørsbuffet. 

Ad libitum grill kr. 160,- / børn u. 12 år kr. 100,-


Søndag: Flæskesteg med rødkål eller kalkun fyldt med persille.