"Dellen"

Her står vi og laver de lækreste hjemmelavede fiskefrikadeller og med de bedste råvarer efter den samme opskrift, som vi har brugt i mange år.

Vi også frisk-røgede skal-rejer fra egen rygeovn på menukorte.

Vores tidligere kok Stig Lind vender i år tilbage til Molevitten, og det er vi rigtig glade for.

Stig vil stå tidligt op hver morgen for at tilberede vores superpopulære hjemmelavede fiskefrikadeller, som altid er fremstillet af de bedste råvarer. Stig følger slavisk den gamle Anholtopskrift på fiskedeller, som vi har brugt i mange år. Hertil serveres groft rugbrød samt vores hjemmelavede remoulade.

Besøg den hyggelige terrasse med havnens bedste udsigt og god musik, her er for det meste også læ når vinden er hård. Ved dårligt vejr rykker vi “Dellen” ind i restauranten.

Åbent hver dag fra kl. 12.00 fra 25/6 til midt i august.