Sønderstrandvej 83

SOMMERHUS PÅ 5000 M2 GRUND OPAD SØNDERBJERG 400 M FRA STRANDEN

Efter knapt 20 år har vi besluttet at sætte vores pragtfulde fristed til salg. Et hyggeligt gammeldags og familievenligt sommerhus med en hel del moderne bekvemmeligheder.

Beliggenhed
Huset er beliggende på vejen til stranden langs østsiden af Sønderbjerg. Kommer man fra byen ligger det på venstre hånd, ugenert bag fyrrebevoksning et stykke fra vejen.
Grunden på den anden side af vejen op til kanten af Sønderbjerg hører med, men er fredet. Den ligger som naturgrund med gammel bevoksning af fyr, gran og birk m.fl. og tilstrækkeligt med træer til at klare brændeforsyningen. Der er etableret en trappe i skrænten op til en lille bænk med udsigt ud over Ørkenen og Pakhusbugten.

Bebyggelsen
Hovedhuset er på 36 m2. Huset er fra 60’erne. Taget er udskiftet og forsynet med udhæng i begge gavle i 2001.
I huset er stue og køkken i ét. I køkkenet er moderne komfur og koldtvandshane og alskens køkkenudstyr. I stuen er brændeovn, radio, grammofon, telefon og internet.
Via træterrasse er der adgang til anneks på 10 m2. Anneksets vægge og tag er efterisoleret. Opvarmning med elovn.
Bag huset er der et udhus på ca. 12 m2, indeholdende værksted med diverse værktøj samt WC og baderum med håndvask og bruser med varmt og koldt vand samt vaskemaskine.
Der er 8 m2 cykelskur med 6-7 ældre, men funktionsduelige cykler af forskellig art. Der er et fint legehus, et stort brændeskur, et flytbart naturlokum og en specialdesignet udendørs bruser.
Huset er løbende vedligeholdt gennem årene og er lige til at bruge. Inventar og møbler samt diverse udendørs skulpturer/installationer medfølger efter nærmere aftale.

Grundareal
Grundareal på Sønderstrandvej 83: 4515 m2
Grundareal i Bedene ved vejen op til Sønderbjerg: 534 m2

Pris
1.295.000 kr.

Henvendelse
Verner Ljung, tlf. 24 43 57 48
E-mail: verner@ljung.dk