Delt

Facebook Posts

4 weeks ago

Anholt Turist

Raku og relax. Velkommen til et kort inspirerende og afslappende højskoleophold fra den 14.-18. oktober i uge 42. Prisen er 1800 kr. For undervisning, materialer og alle måltider. Overnatning skal du selv sørge for, men vi hjælper gerne.

Tag på højskole på Anholt i efterårsferien og kom helt ned i gear. Du får mulighed for at fordybe dig i arbejdet med leret i Malenes keramikværksted og lære at blande glasurer og brænde Raku.
Ved siden af keramikken skal vi nyde saunagus og vinterbadning i Danmarks måske mindste vinterbadeklub. Vi skal stresse af med aftenyoga eller naturvandringer og vi skal spise hjemmelavet økologisk mad, som fortrinsvis er grønt, fisk og lavet af lokale råvarer.
Højskolekurset foregår som eksternat, dvs. at du selv skal sørge for overnatning og evt. leje af cykel. Resten sørger vi for. Prisen for kursus og forplejning er 1800 kr
Kurset starter mandag kl. 15. når færgen ankommer fra Grenaa og slutter torsdag aften med festmåltid og hygge inden I tager færgen hjem fredag morgen kl. 8.
Vi hjælper gerne med at finde gode overnatningsmuligheder til fornuftige priser.
Ring på 60681296, hvis du har spørgsmål til kurset eller overnatning. Program følger snart. Følge med på Facebook eller vores hjemmesideanholthoejskoleforening.dk
Vi ses på Anholt efterårsferien.
... Læs mere...Læs mindre..

1 month ago

Anholt Turist

Norddjurs Kommune
Nye videoer fra Landdistrikternes Fællesråd skal være med til at trække turister til de mange dejlige danske småøer. Anholt er selvfølgelig også med i rækken af præsentationsvideoer. Hvad holder du allermest af ved Anholt? Skriv det gerne her og vær med til at sætte spot på den lille perle i Kattegat.
... Læs mere...Læs mindre..

2 months ago

Anholt Turist

Så er det i aften 20:45 i Det Blå Hus det hele starter - Vi glæder os til at se jer. @langtude.com #langtude #Anholt ... Læs mere...Læs mindre..

Comment on Facebook

Christina Schultz Kjeldsen 😎

2 months ago

Anholt Turist

Så er det dagen før dagen. Vi gør klar, og i morgen kl. 21 går det løs. Hvis du ikke er kommet langt ud endnu, så tag færgen, der faktisk er en af festivalens største sponsorer. Ingen færge ingen fest! ... Læs mere...Læs mindre..

Image attachment
Load more
Ødysséen med Sarah og Tine besøgte Anholt i 2018 og har lavet denne herlige video.