Adresse: Gennem Landet 88, 8592 Anholt
Telefon: +45 86 31 92 54
Email: algotfrahavet@gmail.com
Hjemmeside: algotfrahavet.dk/

Algot fra Havet

Ægte fiskermiljø på Anholt havn

På Danmarks smukkeste ø Anholt, ligger spisestedet Algot fra havet og Ishuset Anholt. Med hyggelige terrasser og en placering helt ud til kajkanten, og med den herligste udsigt udover havnen, finder I her en atmosfære og et miljø, der er helt unikt.

Rammerne omkring Algot fra havets aktiviteter afspejler et ægte fiskermiljø på den gamle havn, med Anholts gamle molefyr solidt placeret på grunden som et naturligt omdrejningspunkt. Hos Algot fra havet er der hyggeligt at være, og det hele emmer af god tid, ro og hygge.

VI ÅBNER 17. MAJ 2019

Åbningstider Algot fra havet:
17. maj – 21. juni
kl. 17.00-21.00
22. juni – 11. august
kl. 11.00 – 04.00 (køkken kl. 12.00 – 22.00)

Bordreservation på tlf. 8631 9254

Fælles for hele vores koncept er,at det drives på udvalgt kvalitet, stor lyst og ikke mindst ærlighed.
Hos Algot fra havet mødes du af et stort smil og en følelse af at være meget velkommen. Hjertelig velkommen hos Anja & Klaus hos Algot på Anholt Havn.

Familierestaurant

Her serverer vi både kvalitetsbevidste hovedretter samt spændende lette retter til voksne og børn, gode vine, 12 forskellige slags fadøl, safter og sodavand. På plænen foran restauranten kan du frit benytte petanque-banerne. Her afholdes blandt andet de årlige Anholt mesterskaber. Om aftenen et hyggeligt tilholdssted, hvor guitaren gerne kommer frem til aftenhygge, omkring det gamle molefyr i skæret fra faklerne.

Den store terrasse mellem restauranten og Ishuset Anholt er placeret i læ for vinden og med udsigt direkte til vandet, bådene, livet på havnen. Her varetager vi også større selskaber som blandt andet, Runde fødselsdage, børnefødselsdage, bryllupsgæster, politiske sommerfester, tyrolerfest og diverse lokale firmaarrangementer.

Algots Ølbar

Vi har op til 12 forskellige slags spændende håndbrygget øl på hanerne fra Ebeltoft Gårdbryggeri. Dagens øl på hanerne ses på tavlen i ølbaren, og rummer alt hvad en øl-nyders hjerte kan begære! I ugerne 27 – 31 har vi levende musik for voksne.

Algot´s musik-program 2019

Se alle Algot fra havets musik-events under aktivitetskalenderen

Læs mere

Puk og Hermann går i land på Anholt hos Algot

Se her billeder fra optagelserne til Puk og Hermann går i land på Anholt som blev sendt i eftersommeren 2014 på DR TV. Optagelserne stod på i flere dage og endte i øsende regnvejr hos Algot.

Ishuset Anholt & Anholt Gourmet Hotdog

I den tidligere bygning som husede Havheksen, har vi indrettet Ishuset Anholt & Anholt Gourmet Hotdog.

VI ÅBNER 17. MAJ 2019

Åbningstider Ishuset Anholt & Anholt Gourmet Hotdog
17. maj – 21. juni kl. 12.00-17.00
22. juni – 11. august kl. 11.00 – 22.00

Læs mere

Betaling

Algot restaurant, Øl-bar og ishus tager imod alle betalingskort samt Mobilepay. I forbindelse med køb kan du altid bede om at hæve over beløbet. Har vi kontanter, udbetaler vi dem gerne.