Adresse: Østervej 11, 8592 Anholt
Email: butik@anholt-gin.dk
Hjemmeside: www.anholt-gin.dk

Anholt Gin

Du fornemmer hurtigt, at de enebær, der er brugt til Anholt Gin, er unikke og at de kommer fra et ganske særligt sted. Det rene vand fra Anholts ørken, gør drikken blød og rund. På en elegant og rustik facon bringer den smagen af gin tilbage hvor den hører hjemme. Rent og uforfalsket smager den af gin, ren gin. Anholt Gin er produceret og tappet på Nordisk Brænderi, som mest af alt er kendt for at producere kvalitetsprodukter i verdensklasse.

Mindre pis, Mere gin

Jakob Kjærgaard, der til daglig bor på Kattegatøen Anholt, har igennem en årrække eksperimenteret med at lave gin på øen, dog aldrig til andet end eget forbrug. Dette ændrer sig nu, hvor de 2 gin-entusiaster lancerer Anholts første Gin.

Thøger og Jakob mødtes første gang i 2015, hvor Thøger spillede koncert på Anholtfestival. Thøger, der efter en gåtur i Anholts ørken havde fået øjnene op for øens store enebær beholdning, var ikke sen til at kæde dette sammen med sin yndlingsdrik Gin.
Ved samtale med Jakob, der stod for musikken på festivalen, blev det klart, at de begge delte samme passion. Dette blev starten på en rejse ud i en verden af naturens smagsvarianter.
Efter mange spændende timer med smagseksperimenter og et hav af forskellige ”snapse” til følge, er de 2 nu klar til at offentliggøre smagen.

Med Anholts natur ved hånden, er der mulighed for et produkt fyldt med friske råvarer. ”Vi tror på at med så gode råvarer handler det om lave noget simpelt, vi laver en gin der er så god at man kan drikke den rent.” og med en ”less is more” politik lyder sloganet ”mindre pis, mere gin”

Det særlige rene og bløde vand, på Anholt, giver deres luksus gin en ekstra kvalitetsfaktor at prale af. Vandet bliver siet igennem sandet i Anholts ørken og indeholder således ikke særlig store mængder af calcium- og magnesium, hvorfor vandet er perfekt til gin-destillering” fortæller Jakob Kjærgaard om vandet og Anholts ørken, som i øvrigt er 100 % bil- og forurenings fri.