Adresse: Gennem Landet 86 A, 8592 Anholt
Telefon: 53 63 17 71
Email: spiserietanholt@gmail.com

Spiseriet

Anholt er blevet mere street.

Med Spiseriets foodtruck på havnepromenaden har øen fået et frisk pust og et lækkert alternativ på madfronten.
Vi laver både morgenmad, frokost og aftensmad hver dag i højsæsonen – uformelt og enkelt, men af fortrinsvis økologiske råvarer af høj kvalitet og gerne med et lokalt touch.

Prøv for eksempel vores hjemmelavede, hvide pizza fra stenovn. Dejen er lavet fra bunden og fyldet består af tyndt skårede Anholt-kartofler, gran-olie af friske granskud fra Anholt, syltede rødløg og vesterhavsost. Du kan vælge ekstra toppings i form af delikat kød fra glade grise fra Troldgaarden syd for Aarhus. Eller måske en vegetar-udgave med grillet aubergine og tomat.

Både morgenmad og frokost har også vegetariske og ikke-vegetariske tilbud – det kan for eksempel være hjemmelavet toast med smashed avocado, syltede rødløg og pocheret æg – med tilkøb af friskrøget laks fra Anholt Røgeri. Du kan også sætte tænderne i en bondetoast med skinke eller chorizo eller måske en veggietoast med aubergine, ost og tomat.

Sidst, men ikke mindst har vi vores vanedannende signatur-bagværk: Toasted banana bread med smeltet smør – perfekt med en Madam Blå-brygget kop kaffe af bønner fra Mols Kafferisteri og et glas friskpresset appelsinjuice.

Velkommen på havnen på Anholt Street Food.